Sikker Slank-programmet gør vægttab overkommeligt

Du kan spise meget mad på Sikker Slank
Hold det enkelt. Det er svært nok i forvejen. Sikker Slank programmet gør det overkommeligt.

Umiddelbart er det næsten kun kalorieindholdet i din kost — i forhold til din kalorieforbrænding — der bestemmer din vægt, og hvorvidt du taber dig eller tager på. Men fordi din kost har så stor indflydelse på din tarmflora, immunsystem, humør, velvære, mæthed, graden af inflammation i kroppen og meget andet, som på længere sigt er afgørende for, om du får succes, vil bestemte fødevarer og måder at spise på gøre det lettere at opnå et vægttab, som du kan fastholde.

Det er altid en stor udfordring at ændre kostvaner, men så længe du kun koncentrerer dig om de problemer og udfordringer, der reelt betyder noget på længere sigt, bliver det hele overskueligt. Du ved, hvad målet er, og du ved hele tiden præcist, hvad du skal gøre for at komme nærmere en holdbar løsning på dine vægtproblemer.

Vægttabet kommer som en naturlig følge af, at indarbejde de sunde kostvaner, du læser om på Sikker Slank-programmet.

Uanset om det er første gang, du læser om Sikker Slank-programmet, eller du har læst tidligere bøger og artikler om ideen og programmet (men aldrig rigtig er kommet i gang), anbefaler jeg, at du først og fremmest læser e-bogen: Godt i gang med Sikker Slank.

Den er gratis. Du kan læse/hente e-bogen ved at klikke på billedet nedenfor:

E-bogen Godt i gang med Sikker Slank
Klik på billedet for at læse bogen

Ud over den e-bog, er det en rigtig god ide at læse bøgerne Sikker Slank (6. udgave) og Slankeværdi — nøglen til vægttab.

Har du ikke har Sikker Slank 6. udgave, kan du købe den her.

Du kan også købe en bogpakke, som inkluderer Sikker Slank sammen med Slankeværdi — nøglen til vægttab. Det klarer du her.

Fuld returret, hvis du ikke er tilfreds eller af andre grunde fortryder dit køb.