Om Sikker Slank

Sikker Slank-programmet er baseret på forskning og kliniske erfaringer fra en lang række fremtrædende læger og forskere, der udfører et stort arbejde med at oplyse om især kostens indflydelse på vægt, sundhed og velvære.

Programmet er samtidig et resultat af forfatterens studier og mere end 35 års erfaring med at vejlede overvægtige.

På slankenyt.dk kan du finde over 450 artikler og referencer til endnu flere videnskabelige undersøgelser, der viser, at Sikker Slank-programmet hviler på et solidt videnskabeligt fundament.

Når det, vi ved om overvægt og vægttab, bliver anvendt på en konsekvent og unik måde, som beskrevet i Sikker Slank-programmet, bliver det hele mere overkommeligt.

En eller flere af artiklerne på slankenyt.dk vil sandsynligvis omhandle netop dine problemer eller spørgsmål. Du kan se en oversigt på siden om udfordringer.

Om forfatteren

Sidst i 1980’erne begyndte jeg for alvor at anbefale klienter en plantebaseret kost uden stærkt forarbejdede fødevarer.

De fleste fik det bedre eller blev raske ved “blot” at gennemføre omfattende kostændringer.

Det viste sig også, at vægttab var en almindelig sidegevinst for overvægtige klienter, og jeg fik efterhånden mange henvendelser fra overvægtige, der udelukkende var interesseret i at tabe sig.

Jeg har derfor mange års erfaring med at vejlede overvægtige til både vægttab og et bedre helbred med en plantebaseret kost.

Du kan læse mere om min baggrund på johnbuhl.dk/om